Δήλωση μετά το πέρας της 8ης Εκλογικής Συνέλευσης και της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα μια άψογη εκλογική διαδικασία για την εκλογή των υπολοίπων μελών της ηγεσίας της Παράταξής μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τις χιλιάδες των μελών μας για τη συμμετοχή τους αλλά και τους πολλούς εθελοντές, τα στελέχη, τις Επαρχιακές Γραμματείες που εργάστηκαν με ζήλο. Ήταν και σήμερα ένα πραγματικό συλλαλητήριο συστράτευσης και ενότητας. Έχουμε κάθε λόγο να αισθανόμαστε περήφανοι. Για ένα κόμμα ανοιχτό, εξωστρεφές και πρωταγωνιστή στα πολιτικά δρώμενα του τόπου.

Θέλω να συγχαρώ όλους τους εκλεγέντες, τον Αναπληρωτή Πρόεδρο κ. Ευθύμιο Δίπλαρο, τους Αντιπροέδρους κ. Μάριο Πελεκάνο, κ. Σάβια Ορφανίδου και τον κ. Γιώργο Κάρουλλα αλλά και να συγχαρώ όλους τους συμμετέχοντες που έδωσαν ένα υπέροχο αγώνα. Κανείς και καμία δεν περισσεύει και όλοι και όλες μπορούν να αξιοποιηθούν. Και συλλογικά να πετύχουμε τους στόχους μας για τον Δημοκρατικό Συναγερμό του Αύριο, για την Κύπρο του Αύριο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απόψε επιθυμούμε να εκφράσουμε στον τέως Αναπληρωτή Πρόεδρο, φίλο Χάρη Γεωργιάδη για την προσφορά του, ως επίσης και στον τέως Αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Γεωργίου. Είμαστε βέβαιοι ότι η προσφορά τους προς την Παράταξή μας, θα συνεχιστεί αδιαλείπτως και τους ευχαριστούμε για ότι προσέφεραν και εξακολουθούν να προσφέρουν στην περήφανη μας παράταξη.

Ενωμένοι και δυνατοί και με μεγάλη αισιοδοξία προχωράμε μπροστά. Από απόψε ο ΔΗΣΥ γράφει μια νέα σελίδα στην ιστορία του.

6.5.2023