Κωνσταντίνου Ανδρέας

https://ekloges.disy.cy/wp-content/uploads/2026/02/8.-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΑΝΔΡΕΑΣ-.png

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1982 και κατάγεται από την κατεχόμενη Αγκαστίνα και την Έγκωμη Αμμοχώστου. Μεγάλωσε στην Αγλαντζιά, όπου ζει μέχρι σήμερα με τη σύζυγό του, Αίγλη Μάτση από το Παλαιχώρι, και τα τρία τους παιδιά, τη Νάγια, τον Κωνσταντίνο και την Ελίνα. 

Μετά την αποφοίτησή του από το Παγκύπριο Γυμνάσιο, υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο 70 ΤΜΧ. Σπούδασε στο Intercollege και απέκτησε τον τίτλο Certified Account Technician. Η επαγγελματική του πορεία ξεκίνησε στη Συνεργατική Δημοσίων Υπαλλήλων και συνεχίστηκε στην Ελληνική Τράπεζα, εμπειρίες που του προσέφεραν στέρεες βάσεις σε ζητήματα οικονομικής διαχείρισης και εξυπηρέτησης των πολιτών. 

Η ενασχόλησή του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ξεκίνησε το 2016, όταν οι δημότες της Αγλαντζιάς τον ανέδειξαν πρώτο σε ψήφους Δημοτικό Σύμβουλο με τον ΔΗΣΥ. Το 2020, με ισχυρή λαϊκή εντολή, εξελέγη Δήμαρχος της Αγλαντζιάς, θέση την οποία υπηρέτησε μέχρι τον Ιούνιο του 2024, οπότε ολοκληρώθηκε η θητεία του και τέθηκε σε ισχύ η μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Από τον Ιούλιο του 2024 συνεχίζει την προσφορά του ασκώντας καθήκοντα Αντιδημάρχου της Αγλαντζιάς στον νέο Δήμο Λευκωσίας. Από τον Ιούλιο του 24 είναι μέλος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λευκωσίας .

Πλήρες Βιογραφικό Σημείωμα ΕΔΩ.

https://ekloges.disy.cy/wp-content/uploads/2019/02/logo_white.png
Paid for by New Party 2020
Contact
1-800-700-600
60 East 65th Street, New York City, NY 10065
Popular Links
Επικοινωνία
22883000
Πινδάρου 25, Λευκωσία

Χρήση Cookies | Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας
© 2025 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. All Rights Reserved.